Premiérový gól Cristovama zatienilo jeho zranenie

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 11:20 • 2 min
Premiérový gól Cristovama zatienilo jeho zranenie

SENICA - Brazílsky obranca v službách corgoňligového futbalového klubu FK Senica Cristovam Roberto Ribeiro Da Silva strelil v sobotu svoj premiérový súťažný gól za Záhorákov, ale radosť z neho mu prekazilo zranenie.

slovakia

left justify in out

Gól v 19. min znamenal pre Senicu vyrovnanie na 1:1 v sobotňajšom dueli 28. kola najvyššej slovenskej súťaže. Bol dôležitý. Cristovam sa z neho však príliš netešil. Pri strele na Tofiloskeho si totiž obnovil zranenie zadného stehenného svalu. "Lukáš Opiela mi výborne prihral za obranu. Hodil som si to medzi dvoch obrancov a zakončil do siete. Ešte pred tým, ako som vystrelil, som však ucítil bolesť v zadnom stehennom svale. Zdalo sa mi, že mi tam niečo ruplo. Svoj premiérový gól v Senici som si predstavoval inak," povedal pre klubový web Seničanov 23-ročný Cristovam. Domáci zvíťazili v predmetnom súboji napokon 3:2.

 

Juhoameričan mal s tým istým svalom problémy už v minulosti. Pred stretnutím s Košicami sa zdalo byť všetko v poriadku. Pri strele sa jeho zranenie obnovilo a trénerovi Pavlovi Hapalovi bude v najbližšej dobe určite chýbať. "S určitosťou môžem povedať, že si Roberto obnovil staré zranenie a v najbližšom zápase v Ružomberku nenastúpi," vyjadril sa na pozápasovej tlačovej konferencii český kouč Záhorákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies