PREMIÉRKA: V pondelok sa zúčastní Európskeho ekonomického kongresu

NETKY.SK • 13 Máj 2011, 10:49 • 2 min
PREMIÉRKA: V pondelok sa zúčastní Európskeho ekonomického kongresu

PREMIÉRKA: V pondelok sa zúčastní Európskeho ekonomického kongresu

slovakia

left justify in out

img

Konkurencieschopná európska ekonomika je ústrednou témou tohtoročného Európskeho ekonomického kongresu v poľských Katowiciach, na ktorom v pondelok 16. mája vystúpi s príhovorom aj premiérka SR Iveta Radičová.
      Účastníci najväčšieho podujatia tohto druhu v strednej Európe sa budú zaoberať najmä ekonomickou situáciou v regióne strednej a východnej Európy a možnosťami rozvoja v najmladších členských krajinách Európskej únie (EÚ).
      Na prestížnom stredoeurópskom podujatí sa zúčastnia predstavitelia Európskeho parlamentu (EP), Európskej komisie (EK), zástupcovia vlád stredoeurópskych krajín a predstavitelia dôležitých obchodných spoločností z regiónu. Európsky ekonomický kongres zahŕňa trojdňovú sériu debát, stretnutí a sprievodných podujatí s medzinárodnou účasťou. Jeho 3. ročník potrvá do 18. mája.
      TASR o tom informoval tlačový a informačný odbor Úradu vlády (ÚV) SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies