Premiéra novej bondovky Spectre bude 26. októbra

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 08:13 • 2 min
Premiéra novej bondovky Spectre bude 26. októbra

LONDÝN - Najnovší film o agentovi 007 Jamesovi Bondovi s názvom Spectre bude mať premiéru v Británii 26. októbra. Snímka režírovaná Samom Mendesom, ktorý spolupracoval aj na predchádzajúcom titule Skyfall z roku 2012, sa americkej premiéry dočká 6. novembra, informovala v noci nadnes stanica BBC.

slovakia

left justify in out

Hlavnú úlohu si už po štvrtý raz zahrá Daniel Craig. V 24. bondovke sa popri ňom predstavia aj Christoph Waltz, Léa Seydouxová, Andrew Scott, Naomie Harrisová, Ben Whishaw, Dave Bautista, Monica Bellucciová či Ralph Fiennes. Film sa natáčal v anglických štúdiách Pinewood, v Londýne, Ríme, Rakúsku, Mexiku a Maroku.


Zápletka novej snímky sa týka "záhadného odkazu z Bondovej minulosti, ktorý ho vyšle na cestu za odhalením zlovestnej organizácie", píše BBC. O scénickú hudbu k filmu sa postaral americký skladateľ Thomas Newman.
Skyfall, zatiaľ posledný film o neohrozenom agentovi, zarobil po celom svete v prepočte vyše miliardy eur.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona