Premiéra filmu Antonia

NETKY.SK • 5 Júl 2015, 14:32 • 2 min
Premiéra filmu Antonia

KARLOVE VARY – Na Medzinárodnom filmovom festivale mala premiéru snímka Antonia. Film pochádza z režisérskej aktovky Ferdinanda Cita Filomariniho. Hlavnú úlohu si zahrala charizmatická Linda Caridi. Prinášame vám video z červeného koberca s filmovou výpravou, ktorá snímku prišla na festival uviesť.

slovakia

left justify in out

Pred premietaním filmu sa po červenom koberci prešla filmová delegácia na čele s režisérom Filomarinim, scenáristom Carlom Salvom a herečkou Lindou Caridi. Dráma je zaradená do hlavnej súťaže MFF v Karlových Varoch.

 

Film Antonia je o živote známej talianskej poétky Antonie Pozzi. Vo svojej dobe bola nepochopená, chcela žiť slobodne a bez dodržiavania noriem striktnej spoločnosti. Pre veľké sklamania v láske sa ako 26-ročná predávkovala. Film verne zachytáva psychické rozpoloženie mladej a utrápenej slečny.

 

 

Kamera: Juraj Helbich




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies