Premiér Sobotka na prvomájovom zhromaždení chválil vládu za prvých 100 dní

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 16:39 • 2 min
Premiér Sobotka na prvomájovom zhromaždení chválil vládu za prvých 100 dní

PRAHA - Tradičné prvomájové zhromaždenia v dnešný Sviatok práce usporiadali v Česku politické strany celej šírky spektra i radikáli.

slovakia

left justify in out

Kým ľavicoví i pravicoví radikáli smerovali pod bedlivým dohľadom posilnenej polície do severočeského Ústí nad Labem, premiér a predseda sociálnych demokratov Bohuslav Sobotka na Streleckom ostrove v Prahe pochválil svoju vládu za prvých 100 dní jej činnosti. Vyhlásil, že plní, čo sľúbila, prisľúbil zníženie daní a dostatok práce a vyzval k účasti na nadchádzajúcich voľbách do Európskeho parlamentu, informoval server Novinky.cz.
     

Podľa iDnes.cz sa zaviazal k zníženiu DPH na lieky na desať percent od budúceho roka a ubezpečil priaznivcov sociálnej demokracie, že vláda podporuje vznik nových pracovných miest.
     

Na Výstavisku v pražských Holešoviciach oslavovali 1. máj komunisti, medzi ktorými nechýbal 91-ročný Miloš Jakeš, bývalý generálny tajomník Ústredného výboru KSČ.
     

TOP 09 Karla Schwarzenberga pozvala svojich verných na rozkvitnutý Petřín, kde sa u dolnej stanice laanovky zišli aj priaznivci ODS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies