Premiér Robert Fico bude prednášať na Oxfordskej univerzite

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 10:36 • 2 min
Premiér Robert Fico bude prednášať na Oxfordskej univerzite

BRATISLAVA - Predseda vlády SR Robert Fico odcestuje dnes, t.j. vo štvrtok 25. apríla 2013 na zahraničnú pracovnú cestu do britského Oxfordu. V jednom z najvýznamnejších a najstarších svetových centier vzdelávania vystúpi predseda vlády SR na pôde prestížnej Oxfordskej univerzity /University of Oxford/ s prednáškou na tému: Slovensko v Európe – Slovenská republika a Európska únia.

slovakia

left justify in out

Po skončení prednášky bude premiér SR diskutovať so študentmi školy. Témou diskusie bude ďalšie smerovanie Európskej únie, otázky hlbšej integrácie európskeho spoločenstva s dôrazom na opatrenia proti kríze a podporu ekonomického rastu. Spoločne budú diskutovať tiež o ďalšej perspektíve mladej generácie v EÚ a konkrétnych krokoch v boji proti nezamestnanosti mladých ľudí. 

Návštevu univerzity ukončí premiér R. Fico účasťou na pracovnej večeri s predstaviteľmi vedenia školy. Témou spoločného rozhovoru budú najmä možnosti zintenzívnenia výmenných vzdelávacích pobytov pre študentov zo Slovenska. 

Program predsedu vlády SR Roberta Fica v Oxforde vo štvrtok 25. apríla 2013 
Časové údaje sú uvádzané v miestnom čase, t.j. posun mínus 1 hodina oproti stredoeurópskemu letnému času (SLČ). Aktuálny SLČ je v zátvorkách. 

17:00 (18:00) - Oxfordská univerzita /University of Oxford/, prednášková miestnosť Goodman Library 

prednáška a diskusia predsedu vlády SR Roberta Fica pre študentov na tému Slovensko v Európe – Slovenská republika a Európska únia 

19:00 (20:00) - Harris Manchester College, Mansfield Road 

pracovná večera s predstaviteľmi Oxfordskej univerzity /University of Oxford/, téma: možnosti zintenzívnenia výmenných vzdelávacích pobytov pre študentov zo Slovenska, hostiteľmi sú Rev. Dr. Ralph Waller - prorektor Oxfordskej univerzity a súčasne principál Harris Manchester College 

Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR 

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies