Premiér prosí ľudí, aby boli zodpovední!

NETKY.SK • 9 Január 2022, 16:21 • 2 min
Premiér prosí ľudí, aby boli zodpovední!

BRATISLAVA - Predseda vlády SR Eduard Heger prosí ľudí, aby zostali zodpovední, aj keď sa od pondelka niektoré opatrenia uvoľňujú.

slovakia

left justify in out

Premiér to uviedol to na sociálnej sieti. „Uvoľnenie niektorých opatrení značí zlepšujúcu sa situáciu, ale nie výhru. Ďakujem všetkým, ktorí trpezlivo dodržiavate opatrenia a pomáhate tým Slovensku v zápase s pandémiou," povedal premiér. Prosí, aby pokračovali v tomto zodpovednom prístupe. "Moja vďaka patrí aj všetkým, ktorí postupne prehodnocujú svoj názor na očkovanie," dodal.

 

 

Opatrenia pre reštaurácie, obchody, hotely, služby, fitnescentrá, lyžiarske strediská a bohoslužby zostávajú podľa Hegera nezmenené a väčšinu môžu navštíviť len osoby v režime OP. Rovnako platí zákaz zhromažďovania nad šesť osôb, ak nejde o členov jednej domácnosti. „Od zajtra nás čakajú tieto zmeny: ruší sa nočný zákaz vychádzania, žiaci sa vrátia do škôl a začne fungovať školský semafor, otvárajú sa kultúrne podujatia s limitom maximálne 50 návštevníkov a v režime OP," uzavrel premiér.

 

Prečítajte si: Prezidentka: Izolácia zanecháva stopy na duševnom zdraví a pohode našich detí

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona