Premiér P. Pellegrini je po dopravnej nehode v poriadku, bude však nosiť golier

NETKY.SK • 23 Október 2018, 15:30 • 2 min
Premiér P. Pellegrini je po dopravnej nehode v poriadku, bude však nosiť golier

POPRAD – Premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) je po utorkovej rannej dopravnej nehode, ku ktorej došlo počas jeho cesty na výjazdové rokovanie vlády v Kežmarku, zdravotne v poriadku.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to po vyšetrení v popradskej nemocnici. Išlo o jeho prvú dopravnú nehodu vo funkcii ústavného činiteľa.

 

„Vyšetrenie nepreukázalo nič vážne, môže ísť len o ľahké podvrtnutie chrbtice. Vyfasoval som golier, ktorý si mám založiť, keď cestujem v aute a prípadne ďalších niekoľko dní, kým sa mi to ustáli. Iné zranenia CT neodhalilo," povedal Pellegrini.

 

Doplnil, že počas jazdy on ani vodič nestihli zaregistrovať, že sa k autu blíži jeleň a nehode sa nedalo predísť. „Naozaj si na cestách musíme dávať všetci pozor. Stret so zverou je veľmi nepríjemný. Ďakujem Bohu, že sme toho jeleňa netrafili o trošku neskôr, keď už by bol na kapote a cez čelné sklo sa mohla stať väčšia tragédia," uzavrel s tým, že na utorkové rokovanie vlády nezabudne veľmi dlho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies