Premiér Matovič sa pochválil najlepším darčekom a vyznal sa z lásky žene

NETKY.SK • 26 December 2020, 13:56 • 2 min
Premiér Matovič sa pochválil najlepším darčekom a vyznal sa z lásky žene

TRNAVA - Aký darček bolo predsedovi vlády ľúto otvoriť? A čo odkázal svojej žene Pavlíne Matovičovej?

slovakia

left justify in out

Na druhý sviatok vianočný sa v minulosti pred pandémiou stretávali celé rodiny i priatelia. V tomto roku sa pre opatrenia veľa vecí zmenilo, darčeky a láska ale zostali prítomné. Inak to nebolo ani v rodine premiéra Igora Matoviča. Premiér sa Slovákom ozval prostredníctvom svojich sociálnych sietí. 

 

"Neviem, či ste niekedy dostali darček, ktorý bol taký zlatý, že vám ho bolo ľúto otvoriť," rozpísal sa Matovič na sociálnej sieti. "Ja mám taký od Vianoc spred dvoch rokov. Pod stromčekom vtedy boli menšie či väčšie balíčky ... ale v kútiku bol nenápadne jeden mrňous s milým textom a super dôvetkom na konci, napr. banán v čokoláde," spomína premiér, ktorý priznal, že dodnes presne nevie, čo sa vlastne v balíčku nachádza.

"Dodnes neviem, čo v ňom je, ale podľa omaku dve mince, asi 1- a 2-eurovka ... a myslím, že si ich takto nechám rásť na hodnote, až kým zo slečny, pardóóón, z Ježiška nevyrastie dáma ... a potom jej ich vrátim do vena," napísal Igor Matovič.

 

 

img

 

Vyznanie manželke

 

Počas sviatkov sa predseda vlády vyznal i z lásky k svojej žene. Prezradil i to, ako sa zoznámili.

"Bolo to dávno, v dobe, ktorú naša Rebeka dobou dinosaurov nazýva. 1998. Mali sme kanceláriu Trnavska na intráku a kamarát mi robil kontrolu účtovníctva. Rád sa počúval a mne sa akosi za ním nechcelo ísť. Bolo však už desať večer, a tak sa patrilo," začal Matovič svoj príbeh lásky.

 

img

 

"Vo vestibule za kvetinovou stenou v prítmí tri baby karty hrali, tak som sa ich opýtal, či náhodou do páru im niekto nechýba. Vždy lepšie ako za chlapom ísť.  Sadol som si vedľa nej a už som z nej oči nespustil. Za rok sme boli svoji a odvtedy pri mne stojí. Kopa radostí, ale aj kopa ťažkých chvíľ, v ktorých ma mohla nechať ísť. Zostala. Môj pevný múr nárekov, moja sila, moja nádej. Moje odpustenie. Malá silná žena. Ona," dokončil svoje vyznanie premiér.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zaleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona