Premier League oznámila rozpis prvých stretnutí, Liverpool môže zisk titulu oslavovať doma

NETKY.SK • 5 Jún 2020, 15:52 • 2 min
Premier League oznámila rozpis prvých stretnutí, Liverpool môže zisk titulu oslavovať doma

LONDÝN - Futbalisti FC Liverpool teoreticky môžu oslavovať zisk prvého anglického titulu od roku 1990 na vlastnom štadióne. Podľa rozpisu zostávajúcich zápasov, ktorý v piatok zverejnilo vedenie Premier League, privítajú v stredu 24. júna v druhom vystúpení po obnovení sezóny Crystal Palace na Anfielde. Tabuľkový líder má priepastný 25-bodový náskok pred Manchestrom City a k zisku trofeje mu chýbajú dve víťazstvá.

slovakia

left justify in out

Možnosťou je aj neutrálna pôda 

Polícia pôvodne odporučila, aby sa tento duel uskutočnil na neutrálnej pôde, obávala sa, že fanúšikovia sa budú zhromažďovať pred domovským stánkom "The Reds". V úvodnom súboji po reštarte nastúpi Liverpool v mestskom derby, zatiaľ nie je známe, či sa bude hrať na štadióne Evertonu alebo v neutrálnom dejisku.

 

img

 

Manchester City ako obhajca titulu má LFC hostiť 2. júla, aj v tomto prípade však môže dôjsť k premiestneniu na neutrálnu pôdu.

 

Reštart začne dvomi dohrávkami

Najvyššiu súťaž prerušili pre pandémiu koronavírusu 13. marca. Znova sa rozbehne v stredu 17. júna dvoma dohrávkami: Aston Villa - Sheffield United a Manchester City - FC Arsenal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Premier League (@premierleague),

 

Stretnutia 30. kola sa odohrajú od piatka 19. do nedele 21. júna, vedenie PL oznámilo termíny prvých 32 z 92 zostávajúcich duelov. "Sme radi, že môžeme fanúšikom poskytnúť ďalšie detaily pred reštartom sezóny. Vieme, že bez priaznivcov na tribúnach to nebude také isté, ale s našimi vysielacími partnermi zabezpečíme priame televízne prenosy alebo rozhlasové reportáže z každého zápasu," povedal výkonný riaditeľ súťaže Richard Masters pre portál BBC.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona