Premiér Igor Matovič urobil skvelý krok, verejne vyjadril že je kedykoľvek pripravený na osobné stretnutie s prezidentkou

NETKY.SK • 4 Február 2021, 13:46 • 2 min
Premiér Igor Matovič urobil skvelý krok, verejne vyjadril že je kedykoľvek pripravený na osobné stretnutie s prezidentkou

Igor Matovič konal rozumne a v rádiu vyjadril, že je pripravený stretnúť sa s prezidentkou. Chce ukončiť odkazy cez médiá a o stretnutie s prezidentkou vraj žiadal ešte v decembri ale bolo zamietnuté.

slovakia

left justify in out

Len nedávno preletela slovenskými médiami správa, že premiér nereaguje na správy od prezidentky. Zdá sa, že k „problému“ medzi nimi došlo, keď Čaputová v rádiu Express otvorene povedala, že celoplošné testovanie by malo byť dobrovoľné. Prezidentkine slová sa ho dotkli. Pretože dúfal, že hlava štátu jeho pandemický plán podporí.

 

img

 

Zuzana Čaputová v politickej relácií O 5 minút 12 v televízií RTVS spomenula, že mám premiér od nej tri správy a nereaguje. Matovič na jej slová zareagoval na tlačovej konferencii, kde oznámil, že si s prezidentkou od roku 2018 vymenil 140 sms správ. Taktiež uviedol, že posledné správy považoval iba za informatívne a nemal potrebu na ne reagovať.

 

img

 

Dnes sa premiér zúčastnil diskusnej relácie Rádia Expres - Braňo Závodský naživo a urobil verejný krok, aby vyvrátil zlú mienku o tom, že komunikovať nechce. Povedal, že je kedykoľvek pripravený na osobné stretnutie s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

 

img

 

Zároveň veľmi múdro podotkol, že by bol rád, keby sa skončili odkazy cez médiá. Snažil sa vysvetliť i to, že o stretnutie s hlavou štátu žiadal ešte v decembri minulého roka, no bolo zamietnuté. Tvrdí, že mu to bolo ľúto, lebo vtedy potreboval pomôcť v ťažkej veci. „Aby sa postavila za niektoré opatrenia, ktoré by Slovensku pomohli,” podotkol Igor Matovič.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies