Je to vážne?! Premiér Fico zostáva v nemocnici na ďalšom pozorovaní

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 15:10 • 2 min
Je to vážne?! Premiér Fico zostáva v nemocnici na ďalšom pozorovaní

BRATISLAVA - Predseda vlády Robert Fico (Smer-SD) zostáva dnes na ďalšom pozorovaní v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH). Informovala o tom hovorkyňa ústavu Dobroslava Krajačičová. Bližšie informácie o premiérovom zdravotnom stave ústav neposkytuje, keďže si to Ficova rodina neželá.

slovakia

left justify in out

Premiéra hospitalizovali vo štvrtok 14. apríla. Šéf kabinetu prišiel do ústavu sám v sprievode ochranky. Podrobil sa kardiologickým vyšetreniam a zostal na pozorovaní v NÚSCH.

 

Fico musel pre zdravotné problémy zrušiť štvrtkovú oficiálnu návštevu Českej republiky. Jeho ďalší program ostáva zatiaľ v platnosti, o ďalšom vývoji bude Úrad vlády SR podľa Ficovej hovorkyne Beatrice Szabóovej informovať hneď, ako to bude možné.

 

Premiér by mal na budúci týždeň absolvovať návštevu Poľska a Maďarska. Zvykom však býva, že nový šéf kabinetu cestuje na prvú oficiálnu návštevu do Česka, program sa preto možno posunie. Podľa Denníka N mal Fico akútnu koronárnu nevoľnosť pre upchatú cievu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies