Premiér Fico: Politické mítingy opozície chcú destabilizovať Slovensko

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 17:39 • 2 min
Premiér Fico: Politické mítingy opozície chcú destabilizovať Slovensko

BRATISLAVA - Politické mítingy opozície sú organizované na báze nenávisti s cieľom destabilizovať SR pred predsedníctvom v Rade EÚ a prekryť vážne podozrenia z trestných činov spáchaných niektorými opozičnými lídrami.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to predseda vlády Robert Fico (Smer-SD), ktorý tak reagoval na dnešný podvečerný protest pred komplexom Bonaparte v Bratislave, kde býva. Pre premiéra je neprijateľné, aby sa opozícia zbavovala zodpovednosti za svoje vlastné politické mítingy.

 

"Igor Matovič (OĽaNO-NOVA) dnešnými klamstvami o pripravovaných provokáciách na opozičnom politickom mítingu opäť potvrdil svoju nepríčetnosť," skonštatoval Fico. Matovič podľa jeho slov každý deň ráno prichádza s tvrdeniami, ktoré sa následne večer ukážu ako klamstvá a nezmysly. "Je odsúdeniahodné, že médiá namiesto toho, aby Matoviča s nimi konfrontovali, chrlia jeho každodennú dávku klamstiev, bez akejkoľvek oponentúry a objektivizácie," uviedol premiér.

 

Matovič spolu s Richardom Sulíkom (SaS) dnes informovali, že na protest pred komplexom Bonaparte, ktorý sa začne o 17.00 h, sa zatiaľ nahlásilo okolo 3600 ľudí. Opozícia vyzýva jeho účastníkov, aby sa na zhromaždení správali slušne a nenechali sa vyprovokovať k akýmkoľvek násilnostiam. Podľa jej tvrdení má informácie, že provokatérov chce nasadiť na protest samotný minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD).

 

Sulík vidí zmysel protestu najmä v tom, že bude na mieste, kde sa nachádza byt podľa neho zrejme postavený z daňových podvodov, ktorý obýva premiér Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies