Premiér Fico odkazuje Sulíkovi: Kto veľa húli, veľa vyplakáva

NETKY.SK • 28 Február 2017, 08:41 • 2 min
Premiér Fico odkazuje Sulíkovi: Kto veľa húli, veľa vyplakáva

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico (Smer-SD) odporúča lídrovi SaS Richardovi Sulíkovi, aby "nevyplakával" a vrátil sa ako opozičný líder na Slovensko.

slovakia

left justify in out

"Vo všeobecnosti sa hovorí, že kto veľa húli, veľa vyplakáva, ja nemôžem akceptovať toto vyplakávanie," povedal Fico počas pondelkového (27.2.) výjazdu v Trnave. Reagoval tak na Sulíkove vyjadrenia o možnom trestnom oznámení a žalobe na jeho osobu.

 

Fico tvrdí, že keď šéf liberálov zistil, že nebude vo vláde po vlaňajších parlamentných voľbách, tak si radšej vybral cestu niekoľkotisícového platu a pohodlného života v bruselských reštauráciách. "A odtiaľ vykrikuje a šteká, preto, ak dovolíte, ja by som nevyplakával. Ja by som odporúčal pánovi Sulíkovi, nech sa vráti na Slovensko ako skutočný opozičný líder, ak chce byť opozičný líder a nech robí poriadne svoju opozičnú politiku," skonštatoval.

 

Podľa Fica majú médiá na tému drog v SaS dvojaký meter. "Hovoríme o verejnom tajomstve, všetci o tom viete, keby sa toto týkalo Smeru, tak nepotrebujete žiadne vyjadrenia, a to dáte na titulné strany. Všetci o tom viete, len ho, samozrejme, kryjete," odkázal novinárom. Radí im, spýtať sa Sulíka, aké bolo "menu" na večierku 27. júla 2016. Viac sa k téme vyjadrovať nebude.

 

Predstavitelia SaS v pondelok odmietli Ficove obvinenia, že v strane majú problémy s drogami. Predseda vlády by ich mal vziať späť. Ak to neurobí, Sulík podá na neho trestné oznámenie a žalobu. "Robert Fico zašiel priďaleko. Nečakám, že sa ospravedlní, stačí mi, keď toto svoje tvrdenie zoberie späť. Ak nie, podám civilnoprávnu žalobu na Roberta Fica a tiež trestné oznámenie," oznámil Sulík. Ficovo obvinenie označil za podlé, krivé a ničím nepodložené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies