Premiér čelí odvolávaniu 17 hodín, v sále bol len krátko

NETKY.SK • 9 November 2014, 11:50 • 2 min
Premiér čelí odvolávaniu 17 hodín, v sále bol len krátko

BRATISLAVA - Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) čelí na pôde Národnej rady SR návrhu na odvolanie zo strany opozície už 17 hodín.

slovakia

left justify in out

Od sobotňajšieho (8.11.) večera, keď sa mimoriadne rokovanie parlamentu začalo, strávil v rokovacej sále ako odvolávaný člen vlády asi dve hodiny. Napríklad dnes prišiel medzi poslancov len na pár minút. Okrem premiéra však chýba v sále aj drvivá väčšina poslancov.
      

Do rozpravy je ešte písomne prihlásených osem členov snemovne, následne bude možnosť prihlásiť sa ústne. Po tom, ako vystúpia všetci, ktorí o to prejavia záujem, príde na rad hlasovanie o vyslovení nedôvery tak, ako to navrhuje opozícia.
      

Okrem toho by sa malo hlasovať aj o návrhu, ktorý predložil predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Abrhan. Ten žiada, aby poslanci uznesením ocenili odvahu lekára Alana Suchánka a zdravotnej sestry Magdalény Kovačovičovej z piešťanskej nemocnice, ktorí upozorňovali rezort zdravotníctva aj premiéra na dianie v piešťanskej nemocnici. Tá cez nominantov Smeru-SD zazmluvnila nákup predraženého CT prístroja.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies