Premiér: Agrorezort by vláde mohol ponúknuť riešenia nezamestnanosti

NETKY.SK • 15 Január 2013, 12:05 • 2 min
Premiér: Agrorezort by vláde mohol ponúknuť riešenia nezamestnanosti

Premiér Agrorezort by vláde mohol ponúknuť riešenia nezamestnanosti - Politika Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR je podľa slov predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) rezortom, od ktorého očakáva, že ponúkne vláde SR určité alternatí

slovakia

left justify in out

img

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR je podľa slov predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) rezortom, od ktorého očakáva, že ponúkne vláde SR určité alternatívy a postupy pri zamestnávaní ľudí s nízkou kvalifikáciou, pretože "práve táto časť nezamestnaných v SR môže nájsť prácu v poľnohospodárstve".

"Na dnešnom kontrolnom dni sme si predovšetkým prešli najvýznamnejšie priority MPRV SR. Chcem oceniť mimoriadnu iniciatívu rezortu, ktorú vyvinul vo vzťahu ku kvalite potravinárskych výrobkov kupovaných na Slovensku. MPRV určite vyvinulo obrovské úsilie aj v oblasti cenovej politiky potravín. Ceny potravín a energií sú totiž dve položky, ktoré najvýznamnejšie ovplyvňujú infláciu na Slovensku," uviedol dnes Fico na tlačovej konferencii po skončení kontrolnej návštevy na pôde MPRV SR.

"Vítam aj to, že minister pôdohospodárstva Ľubomír Jahnátek (nominant Smer-SD) predkladá novelizáciu zákona o potravinách, ktorý by mal ešte významnejšie zvýšiť kontroly potravinárskych prevádzok, pretože 85 % potravín na Slovensku sa predáva v obchodných reťazcoch," poznamenal ďalej predseda vlády SR.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies