Premier League: Spurs na čele tabuľky, Arsenal na úplnom dne

NETKY.SK • 30 August 2021, 11:30 • 2 min
Premier League: Spurs na čele tabuľky, Arsenal na úplnom dne

ANGLICKO – Šláger 3. kola medzi Liverpoolom a Chelsea sa skončil deľbou bodov, Tottennham sa po tretej výhre dostal do čela tabuľky.

slovakia

left justify in out

Arsenal ešte stále bez streleného gólu

Tragický začiatok kanonierov pokračuje. V 3. kole cestovali na štadión Manchestru City, kde im domáci poriadne vytreli zrak a zvíťazili 5:0. 

 

Už v 12. minúte viedli Cityzens 2:0 po góloch Torresa a Gundogana. Ďalšou ranou pre Arsenal bola červená karta pre Granita Xhaku, ktorý sa už po 35. minútach porúčal do spŕch.

 

City sa v prvom polčase presadili ešte raz a v druhom polčase pridali ďalšie dva góly.  Arsenal sa zatiaľ nachádza na poslednom mieste tabuľky s priepastným skóre 0:9! 

 

 

Šláger na Anfielde sa skončil remízou

Ostrosledovaný súboj medzi Liverpoolom a londýnskou Chelsea sa skončil nerozhodne 1:1. Do vedenia sa dostali hostia po výbornej hlavičke Kaia Havertza.

 

Jeden z najdôležitejších momentov zápasu prišiel potom ako obranca Chelsea Reece Jamesa zablokoval loptu rukou na bránkovej čiare a hostia museli dohrávať v desiatich.

 

Po Jamesovom vylúčení zahrávali domáci penaltu, ktorú premenil Salah a Liverpool vyrovnal na 1:1. Liverpool svoju početnú výhodu už viac nevyužil a tímy sa teda rozišli s nerozhodným výsledkom. 

 

 

Tretia najtesnejšia výhra v rade pre Spurs

Tottenham zažíva perfektný vstup do novej sezóny a po 3. kole figuruje osamotene na čele tabuľky Premier League. Už tretíkrát v rade dokázali kohúti vyhrať zápas najtesnejším možným rozdielom 1:0.

 

Tentoraz sa o víťazný gól postaral Heung Min Son, ktorý odohral svôj jubilejný 200. zápas v najlepšej lige sveta. Vysnívaný štart Spurs má ešte o niečo lepšiu chuť kvôli tomu že sa ich rival zo servného Londýna nachádza na úplnom spodku tabuľky. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona