Prelomil mlčanie: Schumacher prehovoril o rodinnom nešťastí!

NETKY.SK • 7 Február 2017, 14:48 • 2 min
Prelomil mlčanie: Schumacher prehovoril o rodinnom nešťastí!

BERLÍNA – Michael Schumacher (48) už viac ako tri roky leží na lôžku po páde počas lyžovačky vo francúzskych Alpách. Jeho najbližší o jeho zdravotnom stave takmer vôbec neinformujú a médiá prinášajú iba dohady od odborníkov. Mlčanie prelomil Michaelov brat, bývalý pilot F1 Ralf Schumacher (41).

slovakia

left justify in out

Ralf verí, že Michael zvládne svoj ťažký boj. „Neprestávaj bojovať, Michael,“ cituje Ralfa Schumachera nemecký denník Focus.

 

Fanúšikovia ihneď začali špekulovať, čo Ralfove slová znamenajú. Zhodli sa na tom, že to znamená len jediné – Michael bojuje a nevzdáva sa! Odborníci však varujú pred prílišným optimizmom, pretože pacient, ktorý sa nachádza v bdelej kóme niekoľko rokov sa väčšinou nevráti k plnohodnotnému životu.

 

Schumacher utrpel život ohrozujúce zranenia na lyžovačke vo Francúzsku takmer pred troma rokmi, od septembra 2014 je vo svojom švajčiarskom dome s rodinou, ktorá odštartovala niekoľko aktivít na sociálnych sieťach, "Keep Fighting" je najnovšia iniciatíva. "Ide o kanál, ktorým putuje dobrá energia do sveta. Chceme povzbudiť aj ďalších ľudí, aby sa nikdy nevzdali," citovala agentúra DPA manželku Corinnu Schumacherovú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies