Prekvapivé vyostrenie situácie vo Fekišovciach: Starostka prišla o zastupiteľstvo!

NETKY.SK • 17 Január 2019, 10:48 • 2 min
Prekvapivé vyostrenie situácie vo Fekišovciach: Starostka prišla o zastupiteľstvo!

A je to tu! Zastupiteľstvu neslávne známej Miloslavy Fedorovej došli nervy.

slovakia

left justify in out

Keď sa povie Fekišovce, zrejme už každý občan Slovenskej republiky vie, o čom je reč. Táto dedinka na východe našej krajiny sa v priebehu minulého týždňa preslávila natoľko, že sa stala hlavnou témou konverzácií Slovákov. Ak ale napriek tomu neviete, o čom hovoríme, pozrite si toto video.

 

 

Vedením obce bola po komunálnych voľbách druhýkrát poverená Miloslava Fedorová, ktorá na prvom zasadnutí s novým zastupiteľstvom urobila poriadny „vietor“. S kolegami sa rozprávala ako s neposlušnými školákmi, dokonca by sme mohli povedať, že ich šikanovala. Záznam zo zasadnutia sa v priebehu jedného dňa stal virálnym, a tak sa jej správanie dostalo na oči širokej verejnosti.

 

Po tomto incidente podľa slov členov zastupiteľstva prestala Fedorová komunikovať a neodpovedala na žiadne výzvy od svojich kolegov. Na základe toho a rovnako aj nesúhlasu so spôsobom vedenia obce staronovou starostkou sa štyria z piatich členov obecného zastupiteľstva rozhodli vzdať svojho mandátu. V úrade tak ostal jediný člen, Jozef Ostrožnický, prezývaný „Ďoďo“.

 

Čo bude s Fekišovcami teraz zatiaľ známe nie je. Nakoľko sa však Fedorová svojho mandátu vzdať nemieni, v súlade so zákonom by sa odchádzajúci členovia zastupiteľstva mali nahradiť novými z radov kandidujúcich, a to tých, ktorí vo voľbách dosiahli najvyššie počty hlasov. Je však otázne, kto z nich by bol ochotný sa na túto strastiplnú cestu vydať. Pokiaľ sa nikto neodhodlá, voľby sa tu budú musieť opakovať.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona