Prečo si za milencov zásadne vyberá ženáčov? Takýto pohľad na neveru ste ešte nepočuli!

NETKY.SK • 8 December 2017, 19:30 • 2 min
Prečo si za milencov zásadne vyberá ženáčov? Takýto pohľad na neveru ste ešte nepočuli!

LONDÝN – Britka Gweneth Lee, ktorá sa živí ako finančná konzultantka a pred rokmi nešťastne prišla o svojho milovaného manžela. Po rokoch trúchlenia si konečne začala opäť užívať život plnými dúškami.

slovakia

left justify in out

Gweneth (47) otvorila novú etapu svojho života, kedy si začala užívať slobodu a najmä sex zásadne so ženatými mužmi. Jej úmysel je však úplne iný ako u väčšiny žien, ktoré prispievajú k rozpadom dlhoročných manželstiev. Podľa Gweneth to má veľa výhod. Nemusí sa viazať a keď ju muž omrzí, jednoducho sa rozlúčia.

 

Najčastejšie sa stretáva so staršími a bohatými mužmi, na ktorých si ich vlastné manželky z rôznych dôvodov nevedia alebo nechcú nájsť čas, pričom sa to žiaľ dotne aj sexuálneho spolužitia partnerov. “Keď ma to prestane baviť, jednoducho partnerovi oznámim, že je koniec. Neriskujem tým žiarlivostné výstupy ani nič podobné,” povedala slobodná Gweneth.

 

V priebehu niekoľkých rokov ovdovelá Britka už vystriedala niekoľko desiatok milencov, pričom je presvedčená, že takýmto životným štýlom v skutočnosti zachraňuje mnohé manželstvá. Jej filozofia je, že ženy, ktoré stratili sexuálny apetít sa nemusia do ničoho nútiť a muži dostanú to, čo potrebujú. “Viem, že ma veľa ľudí odsudzuje, no ja nič neľutujem. Časom som totiž zistila, že to, čo robím, v skutočnosti pomáha párom ostať spolu. Dnes je mnoho manželstiev v kríze, ľudia sa rozvádzajú a špeciálne sa to týka ľudí v strednom veku, ktorí majú deti,” uvádza Gweneth.

 

 

“Keď sú dvaja spolu 15 a viac rokov a musia kombinovať svoju kariéru so starostlivosťou o deti, nie je ľahké zachovať vášeň aj vo vzťahu. Z mnohých spolužití jednoducho nenávratne vymizne." "Sú to väčšinou ženy, ktoré sex úplne vyradia z dennej rutiny. Poznám veľa žien, ktoré dokážu byť šťastné aj bez neho. Šťastie si totiž dokážu vykompenzovať inak - napríklad skrz deti či kamarátky,” uviedla na pravú mieru Gweneth.

 

“Kto tým ale trpí najviac, je samotný muž. Muži totiž - na rozdiel od nás - sex nechcú, oni ho potrebujú. Keď sa dostanú do takejto situácie, vzniká dilema: nechcú opustiť svoje ženy, ktoré milujú, ale zároveň nechcú ani trpieť a sexuálne abstinovať. A to je chvíľa, kedy prichádzam ja,” tvrdí krásna brunetka. “Som ich dokonalé riešenie. Vedia, že spolu môžeme ísť na večeru a skončiť v hoteli, no zároveň majú istotu, že neprídem k nim domov, nezaklopem na dvere a neprezradím pravdu ich manželkám. Niektoré to aj tak tušia, no keďže chcú, aby ich muži boli šťastní, neriešia to.”

 

 

Gweneth nepovažuje príležitostný sex partnerov sa závažný zločin či dôvod rozpadu manželstva, skôr ho vníma ako spestrenie vzťahu partnerov, ktorí spolu žijú už nejaký ten rok. “Spať s niekým novým naozaj môže byť v konečnom dôsledku pre manželstvo prínosom. Odoberie totiž bremeno z pliec tých žien, u ktorých chuť na sex zomrela, a naopak, urobí muža šťastného. Samozrejme, funguje to aj naopak. Veľa žien podvádza svojich mužov, ktorí sú im verní,” uzatvára. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona