Prekvapenie! Puškárova odišla na materskú v úplnej tichosti! Čo je za tým?

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 11:10 • 2 min
Prekvapenie! Puškárova odišla na materskú v úplnej tichosti! Čo je za tým?

Koncom marca sa moderátorka hlavného spravodajstva TV Markíza Zlatica Švajdová Puškárová prihovárala divákom z obrazoviek bez toho, aby niekto tušil, že sa jedná o jej posledné vysielanie pred pôrodom.

slovakia

left justify in out

Bulvárne médiá špekulujú, že tak urobila práve preto, lebo plánuje skorý návrat na obrazovky. Puškárová by mala  rodiť v máji a po chodbách Markízy sa šepká, že už v auguste chce opäť nastúpiť do zamestnania. Blondínka sa zatiaľ k ničom nevyjadrila a rovnako nekomentuje ani svoj záhadný odchod z televíznych obrazoviek.

 

Zvykom pri odchádzajúcich televíznych mamičkách pritom býva lúčenie sa s divákmi, s moderátoským kolegom a kytica kvetov, ako milá pozornosť. Možno sa týmto formalitám obaja Švajdovci chceli vyhnúť, keďže v inkriminovaný večer moderovali spoločne. Ako manželia sa lúčiť nemusia, veď aj naďalej sa budú vídať v jednej domácnosti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies