Prekvapenie na Vianoce: Neznámy Santa hádzal do schránok obálky s peniazmi!

NETKY.SK • 27 December 2017, 12:39 • 2 min
Prekvapenie na Vianoce: Neznámy Santa hádzal do schránok obálky s peniazmi!

Obyvatelia niekoľkých ulíc v britskom meste Walsall sa počas Vianoc dočkali príjemného prekvapenia. Ráno totiž našli v poštových schránkach darček od neznámeho Santa Clausa v podobe 50-librových bankoviek. Teraz chcú neznámeho darcu vypátrať, aby sa mu mohli poďakovať.

slovakia

left justify in out

Neznámy darca takto obdaroval asi šesťdesiat domov, píše server Novinky.cz. Jedna z tých, ktorí darček dostali, bola aj dvadsaťšesťročná Kirsty Tapperová, ktorá pracuje v miestnej nemocnici.

 

"Ani som sa necítila príliš sviatočne, pretože som skončila jednu zmenu a čakala ma ďalšia. Toto však moju náladu zmenilo," povedal denníku The Sun Kirsty, ktorá dostala 50-librovú bankovku. Niektorí jej susedia dokonca našli dvojnásobný darček.

 

Vo všetkých obálkach bol pripojený stručný odkaz "Ježiš vás miluje". Obyvatelia z okolia ulice Linden Close chcú teraz neznámeho dobrodinca nájsť a poďakovať sa mu. Stopu už majú, jeden zo susedov totiž zahliadol muža, ktorého popísal ako Jamajčana, ako počas štedrého večera strká dopisy do schránok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies