Prehral líder zo Chicaga i šampión z Dallasu

NETKY.SK • 9 Marec 2012, 08:18 • 2 min
Prehral líder zo Chicaga i šampión z Dallasu

Prehral líder zo Chicaga i šampión z Dallasu - Ostatné športy Basketbalisti úradujúcich majstrov zámorskej NBA z Dallasu podľahli v noci na piatok na palubovke vo Phoenixe 94 96, pričom Suns našli recept na Mavericks až po ôsmich prehrách v poradí s týmto

slovakia

left justify in out

img

Basketbalisti úradujúcich majstrov zámorskej NBA z Dallasu podľahli v noci na piatok na palubovke vo Phoenixe 94:96, pričom Suns našli recept na Mavericks až po ôsmich prehrách v poradí s týmto súperom.
      Arizonský klub doma vyhral už po štvrtý raz za sebou, čo je jeho najdlhšia víťazná séria za uplynulé dva roky. Hosťujúcej nemeckej hviezde Dirkovi Nowitzkému s 18 bodmi a 7 doskokmi sa výkonom minimálne priblížil domáci Poliak Marcin Gortat so 16 bodmi a 12 doskokmi. Obhajcovia titulu vonku nevyhrali už v piatom vystúpení v rade.
      Neuspel ani líder súťaže zo Chicaga. Bulls doma nestačili na Orlando a po prehre 94:99 prišli o osemzápasovú víťaznú šnúru. Naopak Magic sa proti vedúcemu tímu tabuľky pochlapili len dva dni po tom, čo prehrali s najslabším družstvom súťaže zo Charlotte. "Dnes sme poriadne zabrali a každý zahral výborne. Výkony ako v zápase so Charlotte si nemôžeme dovoliť," povedal pre severoamerické médiá Dwight Howard, autor 29 bodov a 18 doskokov.

      výsledky: Chicago - Orlando 94:99, Phoenix - Dallas 96:94.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies