Prehra Legie v Bruggách, Duda: Kým je šanca, treba bojovať

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:01 • 2 min
Prehra Legie v Bruggách, Duda: Kým je šanca, treba bojovať

BRUGGY - Poľský futbalový klub Legia Varšava si v rámci D-skupiny Európskej ligy 2015/2016 pripísal na konto už tretiu prehru, keď vo štvrtkovom dueli neuspel na trávniku belgického FC Bruggy po výsledku 0:1. Jediný gól stretnutia zaznamenal v 38. min Thomas Meunier, v drese hostí odohrali celý zápas Slováci Dušan Kuciak a Ondrej Duda.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Stanislava Čerčesova majú po štyroch kolách skupinovej fázy na konte jediný bod a iba minimálnu šancu na postup do jarného šestnásťfinále.

 

Tabuľke "déčka" kraľujú futbalisti talianskeho SSC Neapol, ktorí doteraz v štyroch dueloch nestratili ani bod. "Partenopei" vo štvrtok zdolali FC Midtjylland vysoko 5:0, Dánom však napriek prehre patrí priebežná druhá priečka so ziskom šiestich bodov. Tretie Bruggy majú o dva body menej.

 

"Druhý polčas bol v našom podaní o poznanie lepší ako prvý. Mali sme streliť aspoň jeden gól, možno aj dva. Stále žije šanca na postup, určite oň ešte zabojujeme. Nemôžeme vešať hlasy. V Bruggách sme hrali na troch útočníkov. Znamenalo to veľa behania. Nemali sme príliš veľa času na zoznámenie sa s takýmto štýlom hry. Keď sme preskupili rady na rozostavenie 4-4-2, mali sme viac z hry," vyhlásil podľa oficiálnej stránky Legie 20-ročný sninský rodák Duda.

 

"Neodohrali sme zlý zápas. Myslím si, že všetko sme mali naplánované dobre. Pokúsime sa zvíťaziť vo zvyšných dvoch stretnutiach. Pripravíme sa na ne najlepšie, ako budeme vedieť. Nezaslúžili sme si prehrať. Chceli sme dosiahnuť dobrý výsledok, ale taký je niekedy futbalový život," cituje 52-ročného Rusa Čerčesova na lavičke Legie portál sportowefakty.wp.pl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona