Prehajdákali sľubný náskok! Slovenská 18-ka podľahla Maďarsku

NETKY.SK • 14 December 2018, 22:00 • 2 min
Prehajdákali sľubný náskok! Slovenská 18-ka podľahla Maďarsku

Budapešť - Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov prehrali s rovesníkmi z Maďarska 4:5 po predĺžení na Turnaji štyroch krajín. Zverenci Viliama Čacha v piatkovom zápase viedli 3:0 aj 4:1, sľubný náskok však stratili v tretej tretine.

slovakia

left justify in out

Domáci reprezentanti rozhodli o svojom víťazstve gólom v presilovke v predĺžení. Slováci odohrajú posledný zápas na turnaji v sobotu od 13.00 proti Ukrajine.

 

Turnaj štyroch krajín v Budapešti:

 

Maďarsko "18" - Slovensko "18" 5:4 pp (0:1, 1:3, 3:0 - 1:0)

 

Góly SR: 12. Kiss (Sojka, Valigura), 23. Sojka (Valigura, Kiss), 32. Jelluš (Kupka, Lukačka), 39. Valigura (Hodorovič, Sojka).

Zostava SR: Belányi - Plavecký, Gajdoš, Hodorovič, Ilenčík, Hlaváč, Knižka, Kraut, Droppa - Valigura, Sojka, A. Kiss - Jelluš, Kupka, Lukačka - Honeček, Haščák, Volko - Bača, Jevoš, Rybnikár.

 

Viliam Čacho, tréner SR 18: "Ťažko sa mi hodnotí tento zápas pretože sme si v každej tretine vytvorili veľké množstvo šancí, mali sme dobré prechody do útoku aj dobrú hru v útoku, lenže strelci zlyhávali a premenili sme iba štyri šance. V závere už prišli oslabenia a určité smolné momenty, ako to v hokeji býva, že keď nedáš tak dostaneš. To sa nám dnes potvrdilo niekoľkokrát. Veľmi nás mrzí, že sme nevyhrali, keďže konečný výsledok pokazil dojem zo zápasu. Dnes sme mali jednoznačne vyhrať vzhľadom na priebeh, hru i šance, ktoré sme si vytvorili. Aj takého zápasy však bývajú."

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies