Predsvadobné oslavy: Lana Del Rey zaspievala pre Kardashian a Westa

NETKY.SK • 24 Máj 2014, 10:55 • 2 min
Predsvadobné oslavy: Lana Del Rey zaspievala pre Kardashian a Westa

LOS ANGELES - Americká hudobníčka Lana Del Rey zaspievala pre Kim Kardashian a Kanyeho Westa. Podujatie sa konalo v piatok 23. mája v zámku vo Versailles v rámci predsvadobných osláv dvojice.

slovakia

left justify in out

Televízna celebrita, ktorá je veľkou fanúšičkou 27-ročnej interpretky, spolu so snúbencom umožnili hosťom tiež súkromnú prehliadku tejto francúzskej pamiatky. Sobáš sa uskutoční dnes v talianskej Florencii. Hviezdny pár si na významnú udalosť prenajal za 300-tisíc eur pevnosť zo 16. storočia.

 

Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), a 36-ročný rapper spolu začali randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra, ktorý zahral aj skladbu Young and Beautiful práve od Lany Del Rey. 

 

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Skladba je súčasťou jej druhej štúdiovky Born To Die (2012), ktorá obsahuje aj single Blue Jeans, Summertime Sadness, National Anthem, Dark Paradise a Born To Die. Na konte má tiež ďalšie tri EP nahrávky- Lana Del Rey (2012), Paradise (2012) a Tropico (2013). Speváčka už stihla získať dve Brit Awards, Q Award, Ivor Novello Award a nominovali ju na tri NME Awards či dve Grammy. V polovici júna plánuje vydať album Ultraviolence, z ktorého zverejnila prvý singel West Coast. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona