Predstavitelia OĽaNO chceli prekvapiť Fica protestom: Ten prišiel zadným vchodom!

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 10:55 • 2 min
Predstavitelia OĽaNO chceli prekvapiť Fica protestom: Ten prišiel zadným vchodom!

BRATISLAVA – Predstavitelia OĽaNO dnes ešte pred začiatkom diskusného HN clubu chceli tichým protestom vyjadriť nesúhlas s postojom premiéra SR Roberta Fica v súvislosti s krízou na Ukrajine. Predsedu vlády sa však nedočkali. Do bratislavského hotela, kde sa HN club konal, vstúpil premiér druhým vchodom.

slovakia

left justify in out

Poslanec NR SR Jozef Viskupič (OĽaNO) tento postoj označil za zbabelosť. Ficovi údajne chceli iba naznačiť, že na postup Ruska v súvislosti s Ukrajinou reagoval neskoro a nedostatočne.
      

Viskupič upozornil na to, že Ukrajina je náš susedný štát a podobne ako SR ju chráni iba medzinárodné právo. "Chceli sme sa len opýtať či sme nemali reagovať presne a jasne, že išlo o porušenie medzinárodného práva, keď to týmto spôsobom zadefinoval celý svet," uviedol Viskupič do ampliónu. "Keby sa niečo podobné stalo, padlo by nám dobre, ak by sa aj nás niekto zastal," dodal. 
      

Zopakoval, že premiérov doterajší postoj k situácii na Ukrajine považuje za zbabelý.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies