Predstavili prvý trailer filmu Star Trek Beyond

NETKY.SK • 15 December 2015, 14:16 • 2 min
Predstavili prvý trailer filmu Star Trek Beyond

BRATISLAVA - Spoločnosť Paramount Pictures zverejnila prostredníctvom služby YouTube prvý trailer očakávanej sci-fi snímky Star Trek Beyond.

slovakia

left justify in out

Krátke video prináša zábery na členov posádky vesmírnej lode Enterprise, ako sa ocitnú na neznámej planéte v súboji proti rase mimozemšťanov. Snímka, ktorá nadviaže na filmy Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013), sa do amerických kín dostane 22. júla.

 


Úlohy z predchádzajúcich filmov série si v novinke zopakujú Chris Pine (James T. Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (Bones), Anton Yelchin (Chekov), Simon Pegg (Scotty) či John Cho (Hikaru Sulu). Okrem toho diváci a diváčky v novinke uvidia napríklad Sofiu Boutellu, Joa Taslima, Lydiu Wilson alebo Idrisa Elbu. Réžiu má na starosti Justin Lin, kým J. J. Abrams, ktorý nakrútil spomínané prvé dva filmy série, sa ujal produkcie. Autormi scenára sú spomínaný Pegg a Doug Jung.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona