Predstavili názvy dvoch epizód štvrtej série Sherlocka

NETKY.SK • 26 September 2016, 10:23 • 2 min
Predstavili názvy dvoch epizód štvrtej série Sherlocka

LONDÝN - Predstavitelia britskej televízie BBC One oznámili názvy prvých dvoch dielov pripravovanej štvrtej sezóny kriminálneho seriálu Sherlock (2010), ktorá sa dostane na televízne obrazovky v roku 2017.

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť, že názvy prvej a druhej epizódy štvrtej sezóny Sherlocka sú The Six Thatchers a The Lying Detective," napísali na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Názov tretej epizódy ani žiadne ďalšie detaily o novej sérii neposkytli. Tvorcovia ešte v júli na festivale Comic-Con v San Diegu zverejnili jedenapolminútový teaser trailer nadchádzajúcej štvrtej sezóny, v ktorom sa okrem hlavných hrdinov ukázal aj zatiaľ neznámy zloduch v podaní Tobyho Jonesa.


Seriál Sherlock, ktorého tvorcami sú Steven Moffat a Mark Gatiss, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári 2014. Tento rok v januári sa na obrazovky dostal špeciál s podtitulom Prízračná nevesta.

 

Nakrúcanie dlho spomaľovala predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh, Benedicta Cumberbatcha (Holmes) a Martina Freemana (Watson). Seriál predvlani získal sedem cien Primetime Emmy vrátane trofejí pre Cumberbatcha a Freemana a taktiež pre Moffata v kategórii Najlepší scenár miniseriálu, televízneho filmu alebo dramatického špeciálu. Spomínaný špeciál si tento rok vyslúžil ďalšie dve Emmy, pričom ho vyhlásili aj za najlepší televízny film.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies