Predstavili herecké obsadenie siedmej epizódy Star Wars

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 11:21 • 2 min
Predstavili herecké obsadenie siedmej epizódy Star Wars

LOS ANGELES - Americký režisér J.J. Abrams zverejnil herecké obsadenie pripravovanej siedmej epizódy Hviezdnych vojen. V snímke Star Wars: Episode VII sa predstaví šesť hercov z pôvodnej trilógie Star Wars (1977, 1980, 1983) - Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (princezná Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) a Kenny Baker (R2-D2).

slovakia

left justify in out

K nim pribudli John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson a Max von Sydow, mená ich postáv však zatiaľ nie sú známe. Viacero zdrojov z okolia filmu pre magazín The Hollywood Reporter uviedlo, že Abrams plánuje obsadiť ešte jednu herečku, pričom by mohlo ísť o držiteľku Oscara Lupitu Nyong'o. Nakrúcanie siedmej epizódy vesmírnej ságy Star Wars sa začalo tento mesiac, pričom premiéra je naplánovaná na 18. decembra 2015. O scenár snímky sa postaral Abrams spoločne s Lawrenceom Kasdanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies