Predstavili ďalších účinkujúcich na festivale Sziget

NETKY.SK • 10 Február 2015, 15:15 • 2 min
Predstavili ďalších účinkujúcich na festivale Sziget

BRATISLAVA - Organizátori maďarského festivalu Sziget, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta v Budapešti, predstavili ďalších účinkujúcich.

slovakia

left justify in out

O záverečnú šou 23. ročníka podujatia sa postará holandský dídžej a producent Martin Garrix. V programe hlavného pódia pribudla aj rómska punková skupina Gogol Bordello. Na Szigete bude mať svoje miesto aj mega stan Arena. Priaznivci tanečnej hudby sa v ňom dočkajú napríklad dua W&W, vystúpi tu tiež holandský producent a dídžej Sander van Doorn i projekt Bassjackers. V Arene sa ukážu aj britský dídžej Jaguar Skills, Julian Jordan či Sidney Samson.

Množstvo koncertov sa uskutoční aj v stane A38. O zábavu sa postarajú duo The Ting Tings, anglický pesničkár Passenger, britská speváčka Ella Eyre, nemecké duo Milky Chance, kapela Jungle, rapper Tyler, The Creator, izraelské duo Infected Mushroom, rocková skupina Enter Shikari, slovinský umelec Gramatik, holandský skladateľ a multiinštrumentalista Jett Rebel či holandská formácia Kensington. Pozvanie na tohtoročný Sziget prijali aj Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, Danny Byrd a MC Dynamite. 

 

Organizátori Szigetu zverejnili aj účinkujúcich, ktorí sa predstavia na MasterCard World Music Stagei. Vystúpia na ňom speváčka Mariza, legenda ruského undergroundu Leningrad, štvorčlenná skupina Che Sudaka kombinujúca tanečné prvky naprieč žánrami a štýlmi, Goran Bregović a Wedding and Funeral Band i taliansky súbor Canzoniere Grecanico Salentino. 

 

Colosseum, teda miesto postavené z drevených paliet, bude hostiť zoskupenie Apollonia. Predstavia sa tu aj nemecký house dídžej Dixon, brazílsky producent elektronickej hudby Gui Boratto, dídžeji Michael Mayer a Marcel Dettmann či kanadské trio My Favorite Robot. 

 

Ďalšími potvrdenými účinkujúcimi sú Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Subways, José González, Jamie Woon, Blasterjaxx, Awolnation, Fauve, Kadebostany a Babylon Circus. Na prvý deň festivalu je v predaji ešte 15-tisíc jednodňových vstupeniek za 65 eur. Vstup na úvodný deň budú mať aj majitelia sedemdňových permanentiek, ktoré momentálne stoja 229 eur. Ďalšie informácie o festivale sú dostupné na webstránke sk.szigetfestival.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies