Predstavili ďalších účinkujúcich na festivale Grape

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 18:33 • 2 min
Predstavili ďalších účinkujúcich na festivale Grape

BRATISLAVA – Na 6. ročníku festivalu Grape, ktorý sa uskutoční 14. a 15. augusta na piešťanskom letisku, sa predstaví aj slovenská hudobníčka Katarzia.

slovakia

left justify in out

Okrem nej na podujatí vystúpia aj formácie Bad Karma Boy, Walter Schnitzelsson a dídžeji MC Coppa, L Plus a Jimmy Pé. Organizátori o tom informovali prostredníctvom oficiálnej stránky podujatia na sociálnej sieti Facebook.

 

Speváčka, gitaristka a skladateľka Katarzia, vlastným menom Katarína Kubošiová, začala písať texty už ako trojročná, vtedy ešte s pomocou babky. Z rodnej Nitry išla študovať do USA, kde napísala prvú skladbu. Po návrate sa chcela stať herečkou, no nakoniec začala študovať scenáristiku. V roku 2013 vydala debutový album Generácia Y, ktorý nominovali na Radio_Head Award. 

 

Účasť na festivale Grape už skôr potvrdili aj Foals, Netsky live, The Maccabees, Selah Sue, MO, Gramatik, Sigma Dj set, Triggerfinger, Balthazar, Kadebostany, BRNS, Intergalactic Lovers, Rebeka, Carnival Youth, Para, Puding Pani Elvisovej, Le Payaco, Billy Barman, Tata Bojs, Fallgrapp, Lenka Dusilová, Luno unplugged, Monikino Kino, Flirtini, Genius Locci, FVLCRVM, Fresh Out Of The Bus, Wild Tides, José González a The Drain. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies