Predstavili ďalší trailer snímky Rogue One: A Star Wars Story

NETKY.SK • 13 Október 2016, 17:40 • 2 min
Predstavili ďalší trailer snímky Rogue One: A Star Wars Story

HOLLYWOOD – Tvorcovia nového filmu zo sveta Hviezdnych vojen s názvom Rogue One: A Star Wars Story zverejnili jeho druhý oficiálny trailer. Novinka mala premiéru dnes počas televíznej relácie Good Morning America.

slovakia

left justify in out

Viac ako dvaapolminútové video ponúka divákom ďalšie dosiaľ nezverejnené zábery, ktoré sledujú skupinu rebelov na čele s Jyn Erso a ich boj o spravodlivosť. V novom traileri očakávanej snímky sa tentoraz objavil aj otec hlavnej hrdinky Galen Erso v podaní dánskeho herca Madsa Mikkelsena. Priaznivci úspešnej filmovej ságy si môžu pozrieť novinku prostredníctvom služby YouTube.
Hviezdne vojny sú typickým predstaviteľom žánru space opera. Ide o subžáner science fiction, ktorý pozostáva z filmov, seriálov, kníh, komiksov či počítačových hier. Diela zachytávajú dobrodružstvá rôznorodých postáv, ku ktorým dochádza vo fiktívnej galaxii.


Rogue One: A Star Wars Story príde do kín ako prvý z plánovaných samostatných filmov zo sveta Hviezdnych vojen. Jeho príbeh sa bude odohrávať pred udalosťami pôvodnej trilógie, ktorej prvý diel uviedli do kín v roku 1977. Snímka predstaví skupinu rebelov, ktorí sa pokúsia ukradnúť plány stanice Hviezda Smrti pred jej dokončením. Vo filme sa okrem Mikkelsena objavia tiež Felicity Jones (Jyn Erso), Diego Luna (Cassian Andor), Riz Ahmed (Bodhi Rook) či Forest Whitaker (Saw Gerrera). V novinke sa ukáže aj jedna z najznámejších postáv celej filmovej ságy, Darth Vader. Tomu svoj hlas už tradične prepožičal americký herec James Earl Jones, ktorý tak urobil naposledy v roku 2005 v poslednej časti novej trilógie Star Wars: Epizóda III - Pomsta Sithov. Slovenská distribučná premiéra filmu Rogue One: A Star Wars Story je predbežne naplánovaná na 15. decembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies