Predskokanom Finka v Bratislave bude Douglas Dare

NETKY.SK • 28 Január 2015, 11:22 • 2 min
Predskokanom Finka v Bratislave bude Douglas Dare

BRATISLAVA - Anglický hudobník Douglas Dare sa predstaví 10. februára v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) ako predskokan svojho krajana, speváka a gitaristu Finka. Ten vystúpi s kompletnou koncertnou zostavou v rámci Hard Believer Tour.

slovakia

left justify in out

"Prídeme v kompletnom zložení a tentokrát nás bude sprevádzať aj náš osvedčený gitarista Chris Nicholls. Niektoré skladby z nového albumu je totiž nemožné zahrať iba s triom a nechceli sme, aby som ja alebo bubeník Timmy museli stráviť celú šou tancujúc medzi laptopom a gitarovými pedálmi či bicími. Takže Chris prinesie riffy a podklady a navyše aj príjemný pohľad pre dámy v publiku. Rob, náš zvukový inžinier je už legenda a Argy, náš svetelný technik je skutočný génius, takže veríme, že spoločne dáme publiku, čo chce, niečo, čo nebude očakávať a snáď ešte viac," uviedol Fink. 

 

Fin Greenall, známy ako Fink, je britský spevák, skladateľ, gitarista, producent a dídžej. V roku 1997 vydal EP Fink Funk, o tri roky neskôr vyšiel jeho debutový album Fresh Produce. Od roku 2006 Fink pôsobí v triu s hudobníkmi Timom Thorntonom a Guyom Whittakerom. Spolu majú na konte štúdiovky Biscuits For Breakfast (2006), Distance And Time (2007), Sort Of Revolution (2009), Perfect Darkness (2011) a Hard Believer (2014). Fink napísal so speváčkou Amy Winehouse skladbu Half Time a s Johnom Legendom nahral pre snímku 12 rokov otrokom (2013) pieseň Move. 

 

Douglas Dare sa venuje hudbe od detstva. Debutoval EP nahrávkou Seven Hours (2013), po ktorej nasledovalo turné s muzikantom Ólafurom Arnaldsom. V máji 2014 vydal Dare prvý album Whelm, na ktorom sa podieľal aj producent Fabian Prynn. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies