Predskokanmi Lamb v Bratislave budú The Ramona Flowers

NETKY.SK • 25 November 2014, 09:28 • 2 min
Predskokanmi Lamb v Bratislave budú The Ramona Flowers

BRATISLAVA - Britská kapela The Ramona Flowers vystúpi 4. decembra v Bratislave ako predskokan dua Lamb.

slovakia

left justify in out

Pätica z Bristolu v zložení Steve Bird (spev), Sam James (gitara), Wayne Jones (basgitara), Dave Betts (klávesy, gitara) a Ed Gallimore (bicie) predstaví v Majestic Music Clube (MMC) skladby z debutového albumu Dismantle and Rebuild (2014) ako napríklad Vultures, Dismantle and Rebuild či Lust and Lies. Formácia, ktorá už stihla koncertovať s kapelami Bastille alebo Bombay Bicycle Club, na nahrávke spolupracovala so spomínanými Lamb.

 

Aj Lamb predstavia v Bratislave piesne z aktuálneho albumu Backspace Unwind (2014). Speváčka a skladateľka Lou Rhodes a producent Andy Barlow však sľúbili, že publiku zahrajú aj hity Gabriel a Górecki. 

Lamb vznikli v roku 1996 v Manchestri. V tom istom roku vydali aj debutový eponymný album, po ktorom nasledovali štúdiovky Fear of Fours (1999), What Sound (2001) a Between Darkness and Wonder (2003). V roku 2004 si skupina dala pauzu, počas ktorej sa Rhodes aj Barlow venovali sólovým kariéram, a na scénu sa vrátila o päť rokov neskôr. Po obnovení činnosti uviedli na trh albumy 5 (2011) a Backspace Unwind. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona