Predsedom strany Nový parlament sa stal Jozef Behýl

NETKY.SK • 10 November 2014, 16:51 • 2 min
Predsedom strany Nový parlament sa stal Jozef Behýl

BRATISLAVA - Novým predsedom mimoparlamentnej politickej strany Nový parlament (NP) sa stal Jozef Behýl. Zvolili ho delegáti snemu strany, ktorý sa uskutočnil 8. novembra.

slovakia

left justify in out

O sneme, ktorý sa konal v  Bratislave a jeho výsledkoch informoval doterajší predseda strany Ján Báhidský. "Delegáti sa rozhodli pre voľbu pána Behýla hlavne pre jeho vízie a názory, ktoré prezentoval počas kampane pred voľbou prezidenta SR a ktoré prezentuje už roky," ozrejmil Báhidský.

     

Snem NP prijal aj dodatok stanov, podľa ktorého bude strana pre dosiahnutie svojich cieľov spolupracovať so všetkými demokratickými politickými stranami, hnutiami, organizáciami a inštitúciami, ktoré neporušujú zákony SR a Ústavu SR.
     

Behýl kandidoval tento rok vo voľbách Prezidenta SR aj vo voľbách do Európskeho parlamentu. V minulosti bol členom strany Smer-SD, v roku 2003 z nej na vlastnú žiadosť vystúpil pre rozdielne programové názory.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies