Predsedom SOPK na ďalších päť rokov je opäť Peter Mihók

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 11:33 • 2 min
Predsedom SOPK na ďalších päť rokov je opäť Peter Mihók

Predsedom SOPK na ďalších päť rokov je opäť Peter Mihók

slovakia

left justify in out

img

Staronovým predsedom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK) sa stal Peter Mihók. Na dnešnej voľbe predsedu na nasledujúcich päť rokov, teda na obdobie 2012 - 2017, o tom rozhodlo Zhromaždenie delegátov SOPK, ktoré sa konalo v Bratislave.
      "SOPK dokázala v každom období úspešne reagovať na vývoj rozvoja ekonomiky a spoločnosti v SR. Po úspešnom pôsobení pri transformácii ekonomiky, vzniku SR a založení vlastnej meny, vstupe do OECD či EÚ, zavedení eura ako národnej meny je hlavným cieľom päťročného programu SOPK rast konkurenčnej schopnosti ekonomiky a jej postupná zmena na znalostnú ekonomiku založenú na poznatkovo orientovanej spoločnosti," konštatoval po zvolení Mihók.
      Členovia komory si dnes okrem predsedu zvolili aj podpredsedov, generálneho tajomníka, členov predstavenstva a členov dozornej rady. Podpredsedami sa stali generálny riaditeľ spoločnosti Siemens Vladimír Slezák, generálny riaditeľ Martimex - holding Július Kostolný a majiteľ spoločnosti LUMARKT Daniel Lučkanič.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona