Predsedom OKS ostáva Ondrej Dostál

NETKY.SK • 7 December 2014, 11:18 • 2 min
Predsedom OKS ostáva Ondrej Dostál

BRATISLAVA - Predsedom Občianskej konzervatívnej strany (OKS) aj naďalej ostáva Ondrej Dostál, ktorý stranu vedie od apríla 2012. Vo funkcii ho potvrdil Republikový snem OKS, ktorý v sobotu (6. 12.) rokoval v Liptovskom Mikuláši.

slovakia

left justify in out

Zvolil tak vedenie, ktoré povedie stranu do najbližších parlamentných volieb. Podpredsedami OKS aj po sneme ostávajú Zuzana Dzivjáková, Tibor Takáč, Ivan Kuhn, Juraj Petrovič a Martin Mlýnek. TASR o tom informoval Dostál.
      

Snem v sobotu prijal aj vyhlásenie, v ktorom skonštatoval, že Ficova vláda obmedzuje ekonomické a politické slobody slovenských občanov, je vládou korupcie a populizmu, a tiež ohrozuje postavenie Slovenska ako súčasti západu. OKS pripomína, že opozícia má už len približne rok na to, aby k Ficovej vláde postavila alternatívu.
      

Nevyhnutnými podmienkami k tomu podľa snemu sú dôsledná obhajoba hodnôt Novembra 1989, žiadne paktovanie s Ficovou vládou a skutočná vôľa k vzájomnej spolupráci. "OKS zameria svoje politické pôsobenie v roku 2015 na to, aby sa takáto alternatíva k protinovembrovej vláde vytvorila," uviedol Dostál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies