Predsedníctvo v Rade EÚ skomplikuje dopravu v Bratislave

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 18:21 • 2 min
Predsedníctvo v Rade EÚ skomplikuje dopravu v Bratislave

BRATISLAVA - V súvislosti s podujatiami v rámci nášho predsedníctva v Rade Európskej únie musia vodiči v Bratislave počítať s dopravnými obmedzeniami.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková, čiastočné dopravné obmedzenie v hlavnom meste môžu čakať už dnes pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika k hotelu River Park na Nábreží armádneho generála Ludvíka Slobodu, na Hodžovom námestí pred kanceláriou prezidenta SR a pred Bratislavským hradom. Usmerňovanie a reguláciu dopravy zabezpečia hliadky dopravnej polície.


V piatok 1. júla bude od 6:00 do 16:00 zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia. Od piatka bude neprejazdná aj Medená ulica, vozidlá musia prejsť cez Kúpeľnú ulicu. Vjazd k hotelu Carlton bude pre hostí z Jesenského a Gorkého ulice, dopravu bude riadiť polícia.


Všetky informácie o obmedzeniach na cestách v Bratislave nájdu vodiči na webovej stránke https://www.minv.sk/?predsednictvo-eu-mv Ministerstva vnútra SR, ktoré bude informácie priebežne aktualizovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies