Predseda vlády sa stretol s predstaviteľmi Jednoty dôchodcov Slovenska

NETKY.SK • 7 Júl 2021, 05:30 • 2 min
Predseda vlády sa stretol s predstaviteľmi Jednoty dôchodcov Slovenska

BRATISLAVA – Predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) sa v utorok na Úrade vlády stretol so zástupcami Jednoty dôchodcov Slovenska.

slovakia

left justify in out

V tlačovej správe o tom informoval tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR. Zástupcovia dôchodcov s premiérom diskutovali najmä o nedostatkoch v zdravotnej a sociálnej starostlivosti či aktuálnej epidemickej situácii a očkovaní.

 

img

„Vaša organizácia pomáha dôchodcom po celom Slovensku. Dúfam, že pomalými krokmi podporíme zlepšenie života seniorov,“ povedal Heger.

 

Zástupcom organizácie poďakoval za ich pomoc počas pandémie, keď vysvetľovali dôchodcom dôležitosť opatrení a taktiež ocenil ich snahu o šírenie povedomia o očkovaní.

 

img

Na Slovensku aktuálne žije približne 1,4 milióna dôchodcov. Ich záujmy zastupuje občianske združenie Jednota dôchodcov Slovenska, ktoré má viac ako 30-ročnú históriu a 1200 základných organizácií po celom Slovensku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies