Predseda ÚRSO vraj končí vo svojej funkcii

NETKY.SK • 23 Január 2017, 14:47 • 2 min
Predseda ÚRSO vraj končí vo svojej funkcii

BRATISLAVA - Súčasný predseda Úradu pre reguláciu sieťových odvetví Jozef Holjenčík by mal v najbližších dňoch skončiť vo svojej funkcii.

slovakia

left justify in out

Pre portál vEnergetike.sk to potvrdili dva od seba nezávislé zdroje, ktoré si neželajú byť menované. Podľa nemenovaných zdrojov súčasný šéf regulačného úradu odíde na vlastnú žiadosť. O jeho nástupcovi vraj v súčasnosti vládni predstavitelia rokujú. Regulačný úrad zatiaľ odmietol tieto informácie komentovať. "Bez komentára," reagoval hovorca ÚRSO Radoslav Igaz.

 

To, že by mohol vo funkcii predsedu regulačného úradu Jozef Holjenčík skončiť, už v nedeľu naznačil v TA3 podpredseda vlády Peter Pellegrini. "Ja osobne si myslím, že ak by sa preukázalo, že pán predseda podľahol nejakým lobistickým tlakom, tak pán Holjenčík nemôže mať viac dôveru," povedal Pellegrini v diskusnej relácii V politike.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies