Predseda parlamentu Danko vyjadril sústrasť pozostalým po útoku v Londýne

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 08:35 • 2 min
Predseda parlamentu Danko vyjadril sústrasť pozostalým po útoku v Londýne

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR a predseda strany SNS Andrej Danko odsúdil teroristický útok, ktorý sa odohral v stredu (22.3.) v Londýne v blízkosti budovy britského parlamentu.

slovakia

left justify in out

"Predseda NRSR a SNS Andrej Danko vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým v Londýne a odsudzuje zlo a nenávisť, ktoré sa vkradli do každodenných životov nevinných ľudí," uviedla jeho hovorkyňa Eva Kliská.

 

Muž ozbrojený nožom vyčíňal v stredu v blízkosti britského parlamentu v londýnskej štvrti Westminster. Najprv zrážal autom chodcov na Westminsterskom moste, potom z auta vystúpil a dobodal na smrť ozbrojeného policajta vo vchode na pozemok parlamentu.

 

Pri incidente zahynuli piati ľudia vrátane útočníka a jedného policajta. Zranenia utrpelo približne 40 osôb. Britská polícia uviedla, že šlo o teroristický útok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona