Predpremiéra filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

NETKY.SK • 1 December 2019, 10:30 • 2 min
Predpremiéra filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

VYSOKÉ TATRY - Na plátna slovenských kín mieri nová vianočná romantická komédia ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK s výnimočným hereckým obsadením, nakrútená v očarujúcom zimnom prostredí Vysokých Tatier. Práve včera sa konala jeho predpremiéra.

slovakia

left justify in out

Herecké obsadenie

Tvorcovia obsadili do snímky silnú zostavu výrazných osobností českého a slovenského filmového plátna. Hlavné ženské postavy boli napísané priamo pre štvoricu výborných herečiek, Táňu Pauhofovú, Antóniu Liškovú, Zuzanu Norisovú a Gabrielu Marcinkovú. Okrem nich si vo filme zahrali aj iní skvelí herci.

 

Zámerom autorov bolo priniesť divákom zimnú romantickú komédiu, ktorá u nás dlhodobo absentuje. V československej kinematografii mala kedysi veľkú tradíciu a tieto diela sa stali súčasťou „zlatého fondu“ čs. kinematografie. ,,Náš film je poctou starým československým filmom, ktoré dokázali pobaviť celé generácie nielen v čase svojho vzniku, ale aj niekoľko desaťročí po ňom, ale zároveň chceme ponúknuť divákom modernú, absolútne súčasnú verziu tohto žánru,“ vysvetľuje scenáristka Adriana Kronerová.

 

 

Predpremiéra filmu

Túžbou tvorcov filmu ŠTASTNÝ NOVÝ ROK bolo vytvoriť film, ktorý si divák s radosťou pozrie nielen pri premiére 5. 12. 2019, ale aj každé nasledujúce Vianoce. Predpremiéra romantickej komédie sa konala včera, t.j. 30.11.2019 v Grand hoteli Kempinski, ktorý bol partnerom filmu pri jeho natáčaní. Veľa záberov bolo natočených práve v tomto hoteli.

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona