Predkapelou Nightwish v Banskej Bystrici budú aj Millhouse

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 10:43 • 2 min
Predkapelou Nightwish v Banskej Bystrici budú aj Millhouse

BRATISLAVA - Slovenská kapela Millhouse vystúpi 14. júna v amfiteátri v Banskej Bystrici. Formácia sa ukáže ako predskokan fínskej skupiny Nightwish. Účasť na podujatí už skôr potvrdili aj kapely Symfobia, Sabaton a Tristana, ktorá vystúpi spolu so švédskym spevákom Matsom Levénom a počas večera tiež jeden z členov Nightwish pokrstí nový album skupiny Virtual Crime.

slovakia

left justify in out

Millhouse pochádzajú z Bratislavy a vznikli v novembri 2007. Vlani vydali debutový album Event Horizon, z ktorého pochádza aj singel Mangy Wolf. Predstavili sa už na podujatiach Bažant Pohoda, Waves Bratislava či Cinematik. Na koncert v Banskej Bystrici sa tešia. "Bude to pre nás veľká výzva hrať v amfiteátri a pred tak veľkým davom ľudí," dodal frontman skupiny Shorty.


Nightwish pôsobia na scéne od roku 1996. Na konte majú albumy Angels Fall First (1997), Oceanborn (1998), Wishmaster (2000), Century Child (2002), Once (2004), Dark Passion Play (2007), Imaginaerum (2011) a Endless Forms Most Beautiful (2015). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Nemo, Wish I Had An Angel či Amaranth. Súčasnú zostavu tvoria Floor Jansen, Tuomas Holopainen, Emppu Vuorinen, Jukka Nevalainen, Marco Hietala a Troy Donockley.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona