Predčasný návrat Alexandre Pata do Corinthiansu?

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 15:46 • 2 min
Predčasný návrat Alexandre Pata do Corinthiansu?

LONDÝN – Brazílske internetové noviny Lance prišli s informáciou, že londýnska Chelsea nie je spokojná s ich zimnou akvizíciou a Alexandre Pato by si čoskoro mohol opäť baliť kufre.

slovakia

left justify in out

Keď sa tieto informácie potvrdia, tak by išlo o jeden z najhorších prestupov v histórii Premier League. Dvadsaťšesťročný Pato by sa totiž mohol vrátiť do brazílskeho Corinthiansu bez jediného štartu v drese Chelsea.

 



Na túto informáciu upozornil aj portál Sport Witness a jej autorom je známy brazílsky novinár Joao Carlos Assumpcao. Ten tvrdí, že Pato by mohol byť späť v Brazílii v priebehu niekoľkých týždňov. Brazílsky futbalista pritom mal byť v Chelsea na hosťovaní až do konca aktuálnej sezóny.

Novinár ďalej tvrdí, že Pato prišiel do londýnskeho klubu slabo kondične pripravený. Od jeho príchodu nepreukázal túžbu prebojovať sa do základnej zostavy, takže vedenie Chelsea sa rozhodlo, že s Patom už nepočítajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies