Predavačku napadol paralyzérom, odniesol si zlato

NETKY.SK • 17 Október 2013, 10:10 • 2 min
Predavačku napadol paralyzérom, odniesol si zlato

BRATISLAVA/LEVICE - Paralyzérom napadol predavačku v zlatníctve na Hlavnom námestí v Šahách, zmizol so štyrmi paletami zlatých retiazok.

slovakia

left justify in out

Predbežné škody vyčíslili na asi 10-tisíc eur. Páchateľ do predajne vošiel v stredu krátko po 09:00. Od predavačky chcel zásnubné prstene, v jednej chvíli jej na ruku priložil paralyzér a keď spadla na zem odomkol si pult a ukradol retiazky. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, zmizol pravdepodobne na striebornom Audi, v ktorom ho už čakal komplic. Páchateľa v obchode zachytila bezpečnostná kamera. Polícia žiada prípadných svedkov, ktorí si všimli niečo podozrivé, aby zavolali na linku 158, prípadne informácie poskytli na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Trestná sadzba v takomto prípade je sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies