Predavačka potravín sa nezľakla a odplašila lupiča krikom

NETKY.SK • 5 August 2015, 18:52 • 2 min
Predavačka potravín sa nezľakla a odplašila lupiča krikom

ŽILINA - Duchaprítomnosť nestratila dnes predpoludním predavačka potravín na Jarnej ulici v Žiline, ktorú prepadol lupič s kuklou na hlave a s nožíkom v ruke.

slovakia

left justify in out

Rozkričala sa a muž ušiel. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.
     

Neznámy muž podľa krajskej policajnej hovorkyne povedal: "Toto je prepad" a chcel od predavačky, aby otvorila pokladnicu a dala mu peniaze. "Predavačka sa rozkričala a zavolala na kolegyňu, na čo sa muž zľakol a z predajne ušiel. Prípad prevzala vyšetrovateľka, ktorá začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Na prípade polícia naďalej intenzívne pracuje a po podozrivom mužovi pátra," uviedla Balogová.
     

Doplnila, že podozrivý muž je vysoký zhruba 190 centimetrov, strednej postavy a má asi 55 rokov. Na sebe mal tmavomodré montérky s trakmi, červené tričko s krátkymi rukávmi, pletenú kuklu sivej farby s otvormi na oči, dodala hovorkyňa KR PZ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies