Predali ste najlepšieho hráča, odkazuje Stoičkov FCB

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 15:20 • 2 min
Predali ste najlepšieho hráča, odkazuje Stoičkov FCB

BARCELONA - Funkcionári FC Barcelona sa zrejme nevyznajú vo futbale, keď predali Alexisa Sáncheza do Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Myslí si to niekdajší skvelý útočník katalánskeho veľkoklubu Christo Stoičkov, ktorý svoju kritiku adresoval aj verejne cez portál športového denníka AS.

"Pretože niekto tomu nerozumie, tak musíme predať najlepšieho futbalistu, ktorého máme v Barcelone. Alexis je najlepší preto, lebo je rýchly, vyhráva osobné súboje, je bojovník na pohľadania a vždy hrá pre mužstvo. Mám rád jeho mentalitu Je to rozdielový hráč,“ povedal Stoičkov. Dnes 48-ročný Bulhar v 90. rokoch 20. storočia päťkrát získal s FC Barcelona pohár za víťazstvo v La Lige a v roku 1992 sa podieľal aj na triumfe v Lige majstrov. "Prestupová politika v Barcelone bola vždy nejaká čudná, veľkých hráčov tam nikdy nemali radi,“ dodal Stoičkov. 

 

Ako protiváhu k spomenutému uvoľneniu Čiľana Sáncheza už Barcelončania oznámili angažovanie momentálne jedného z najlepších, ale aj nakontroverznejších útočníkov na svete Uruguajčana Luisa Suáreza. Podľa neoficiálnych informácií Španieli zaplatia Liverpoolu za neho 88 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies