Predal je prázdny kartón cigariet a ešte ju aj okradol!

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 12:08 • 2 min
Predal je prázdny kartón cigariet a ešte ju aj okradol!

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Namiesto cigariet nakúpila škatuľky plné papierového kartónu, podvodník ženu navyše obral o peniaze. Kuriózny prípad sa stal na michalovskej autobusovej stanici.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný Michalovčan predal 52-ročnej žene kartón cigariet. Nákup jej ochotne vložil do kabelky, keď mu chcela zaplatiť, vystihol nestráženú chvíľu a z tašky jej zobral 125 eur. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, ešte väčšie prekvapenie čakalo na ženu, keď cigarety rozbalila, našla v nich len papierové ústrižky. Vynaliezavého predavača obvinili z krádeže a padlo aj ďalšie obvinenie. S ukoristenými peniazmi sa totiž podelil s 22-ročnou Denisou, tá čelí obvineniam z podielnictva. Dvojici v prípade dokázania viny hrozí až trojročný pobyt za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies