Predajne Terno, Moja Samoška a Hypernova sa zjednotia pod značku Terno

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 15:26 • 2 min
Predajne Terno, Moja Samoška a Hypernova sa zjednotia pod značku Terno

Bratislava 15. apríla (TASR) - Predajne Terno, Moja Samoška a Hypernova sa postupne zjednotia pod značku Terno. Zmenu značky chce spoločnosť TERNO real estate spustiť v letnom období.

slovakia

left justify in out

"Značka Terno má, okrem samotného pozitívneho významu, vysoký potenciál zastrešiť rôzne veľkostné koncepty, ktoré sú súčasťou našej predajnej siete, ako aj nové predajné koncepty, na ktorých aktuálne pracujeme," opísala marketingová riaditeľka spoločnosti Anna Buzinkay.

 

Firma plánuje značku Terno ďalej budovať a rozvíjať. Pre zákazníkov bude najviditeľnejšou zmenou úprava značky, ktorá sa okrem zmeny loga dotkne aj exteriérových a interiérových úprav predajní.

 

"Máme ambiciózny plán, keďže chceme v krátkom čase revitalizovať veľké množstvo predajní – postupne celú sieť," dodala riaditeľka nákupu a predaja spoločnosti Zuzana Cseriová. Za nevyhnutnosť považuje firma podľa jej slov dostatok tovaru v predajniach a správne nastavenú a aplikovanú cenovú stratégiu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies